Tikka massala met notenrijst

 


Ingrediënten. 

  • 300 g basmatirijst 
  • 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g) 
  • 25 g boter 
  • 2 zakken groentemix (broccoli, bloemkool, wortel, à  400 g) 
  • 1 pot Indiase currypasta (tikka masala, 400 g) 
  • 1 zakje hazelnoten (65 g) 
  • 1 zakje walnoten (65 g) 

Bereiding.

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. 
Kalkoen in 5 minuten rondom bruinbakken. Groente door kalkoen scheppen en 2 minuten meebakken. 
Tikka masalasaus en 200 ml water erdoor roeren en geheel 15 minuten laten sudderen. Hazelnoten en walnoten hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Noten door rijst scheppen. Tikka masala op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met masalasaus.