Kerriewokschotel

 


Ingrediënten. 

  • 400 g mienestjes 
  • 500 g spitskool 
  • 200 g peultjes 
  • 4 eetlepels zonnebloemolie 
  • 2 bakjes tofu roerbak pittig gekruid (reepjes, à 200 g)
  • 1 flesje wokessentials milde kerrie (240 ml) 
  • 1 zakje verse koriander (15 g) 
  • 50 g ongezouten cashewnoten 

Bereiding.

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten en tofu 3 minuten bakken. Kool en peultjes toevoegen en 4 minuten meebakken. Kerriesaus toevoegen en 1 minuut meeverwarmen. Koriander fijnsnijden. Cashewnoten en koriander over saus strooien. Met mie serveren. Lekker met cassavekroepoek.