Ingrediënten.
Aantal personen 4 Stuks.
- 2 aubergines, in lange plakken van 1/2 cm dik
- 3 a 4 eetlepels Indiase currypasta (Pataks)
- 75 g cashewnoten, fijngehakt
- 1/2 zakje verse koriander (a 15 g), fijngehakt
- keukenpapier
- barbecue
- eventueel grilltopper
Bereiding.
Voorbereiden
Plakken aubergine met zout bestrooien en op keukenpapier 15 min. laten uitlekken. Aubergineplakken goed droogdeppen en met currypasta bestrijken. Tot gebruik bewaren.
Bereiden
Aubergineplakken op goed ingevet rooster of grilltopper aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Plakken op schaal leggen en cashewnoten en koriander erover strooien. Lauwwarm of op kamertemperatuur serveren. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.
bereiden 10 min